Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårad

Människor glömmer inte
Du kommer alltid finnas kvar i mitt liv
I ärren i mitt hjärta...




Fri vers av Theres Westerlund
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-21 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Theres Westerlund
Theres Westerlund