Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autumn

 

 

 

...the autumn leaves are falling...


...and love is leaving...

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 377 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-07 11:40



Bookmark and Share


  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  Sophie Jennifer
Nej nej, kärleken kommer! Åh, optimism är ordet för dagen.
2010-10-07

  lisa"puzzle"svensson
gripande och sorgset
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP