Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtan

Gåtan går stigar endlösa
Fritt den går
Tung dimman ligger
Framåt trevar
Meningslöst mening saknar
Tankar tveklösa söker
Dunkelt saknar ljus
Demoner vilt regerar
Sluter ögon rädda
Bottenlöst stupet ropar
Gåtan vandrar stigar oöndliga...




Fri vers av Mecilia
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mecilia
Mecilia