Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens gång...

Tidens ruttna äpplen
Lövens vackra färger
Regnets fukt...
Fåglens flykt...
Lapptäcket ligger skyddande
Döljer allt
Grönt gult rött
Allt är dött
Allting dog...
Den kom till mig och log
Underbara vackra höst!




Fri vers av Mecilia
Läst 142 gånger
Publicerad 2010-10-29 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mecilia
Mecilia