Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänd inte om!

Känslan kommer
smyger fram

Tomma ord ekar
I nattsvart mörker

Blod som rinner
Torkas bort

Stoppad eller inte
spelar ingen roll

Ingen bryr sig
Ingen ser

I det dunkla stilla
Du slickar dina sår

Du ensam ler
Reser dig och går

Vänd dig inte om
Det du ser
Har du redan lämnat en gång...




Fri vers av Mecilia
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mecilia
Mecilia