Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orättvisan

Nämn den inte
orättvisan
Den finns inte
Slump eller utvald
Det som händer
Ofrivilligt
Kan inte ändras
Kan bara önska
Kan bara hoppas
Kan bara finnas
I denna stund
Här och nu
Var ska jag leta
Söka styrka...




Fri vers av Mecilia
Läst 129 gånger
Publicerad 2010-10-07 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mecilia
Mecilia