Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu...

Kärleken...
Underbara vackra kärlek
Bisarr är den...
Under lydnad av förälskelsen.
Tankar snurrar...
Bildar virrvelvindar av känslor.
Kors och tvärs
Hur som helst
Far känslor fram som en ångvält.
Går inte att gömma...
Kan inte trycka undan...
Vill bara ha dig nu!




Fri vers av Mecilia
Läst 122 gånger
Publicerad 2010-10-29 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mecilia
Mecilia