Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Jag flyr starka känslor

Skriker och gråter

Vad tjänar det till

Sår som svider

Tårarna torkar igen

Blodet stelnar

Kvar finns ensamheten

Kvar finns jag...




Fri vers av Mecilia
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-07 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mecilia
Mecilia