Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

All in.

Jag går hem på tågrälsen.
Där alla tåg har gått,
men ingen det kunnat förstått.

Jag har gått alla vägar.
Jag har testat alla vingar.
Kan lika gärna myntet singla.

Förut spelade det ingen roll,
Nu spelar jag med alla marker jag har.
Alla kort - all in.

Alla sår jag har läkt,
alla jag har kvar.
Allt blod jag sett,
allt böner jag bett.

Tror du hämd,
tror du på bättring,
tror på på livet,
eller tar du allt för givet?





Fri vers av miss_me
Läst 401 gånger
Publicerad 2005-11-26 20:37



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Lite förvånad över att vara den första som kommenterar detta suveränt berörande flöde av mening och eftertänksamhet ...
Igenkänningsgraden är för stunden liksom när jag var i din ålder, smärtsamt hög ...
Själv tror jag på livet, men tar intet för givet - Men! Vet att om jag inte satsar allt jag har på det jag verkligen vill, förlorar jag mer än allt och tyvärr inte så lite till ...
Gäller bara att bli klar över och säker på vad det är man vill!
2006-01-04
  > Nästa text
< Föregående

miss_me