Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

YES.........så glad


hoppar ut från bilen

YES

folk vänder sig om
vad gloor de på

skriker ut så världen hör

4.534 har läst mina texter

YES YES YES

så många kan inte ha fel


snart är jag författare
fattas bara 97 %
till att kunna leva på det


YES




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-07 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson