Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satsar på miljön



Miljöpartiet
Satsar på miljön
Säger dom

Det ena språkröret har en V8 som hämtar han vid Kallax
Och den är över 10 mil enkel resa
Och hans försvar är att han behöver en sån bil
Där han bor
Kanske han behöver det 10 dar om året
Det skulle göra 2 resor om året
Som kräver en 4wd V8…..
För att inte tala om dessa flygresor….

Det andra språkröret
Har skaffat sej fräs i Finland
Och åker emellan varannan vecka
Han varannan
”för att dom har så viktiga jobb”
En riktig miljötjuv alltså

Men frågan är
De andra, de andra som betalar för allt detta
Som dessa nyttiga personer kostar
Är det ok att de andra och vi med
Också flyger varje helg
Och åker V8 4 wd

Eller är det bara dessa energislösande
Och miljöförstörande
Mjölkpartister
Förlåt Miljöpartistspråkrör
Gör det…..
Med eller utan straffskatt…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 107 gånger
Publicerad 2010-10-07 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO