Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljövännen???


Miljövännen
Åker till Thailand minst en gång om år
Ibland fler
”för att det är så skönt där”
Men vad tycker miljön

Men hon försvarar sej med att hon betalar ”miljöavgift”
Frågan är, vad säger miljön om det
Vad har vår jord för nytta av att nån fejkad ”miljövän”
Betalar sitt samvete fritt
Samtidigt som hon är en av dom som spyr ut
Miljöförstörande ämnen….

Och säger sej vara miljövän….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-11 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO