Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns på spritfabriken en slags avtappning


Det fanns på spritfabriken en slags avtappning
Som ett par gubbar alltid lyckades ta lite i
Men de vågade inte ta med sej ut
Så de drog i sig och skyndade sej hem
Medans de ”kunde”
Och medans de ”hittade hem”
Men men

En dag kallade chafen in dem till sej
Och exakt på den tid de slutade
Och han lät dem vänta en stund
För att få se ”hur mycket” de var på G
Och de var knall innan de kom in den dan
Och kunde säga ett sanningens ord…
Som man brukar göra i fyllan och villan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger
Publicerad 2010-10-08 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO