Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runawaytrain



Runawaytrain
Är det senaste inom SL

Tåg som fortsätter förbi stoppet
Och accelererar fortsättningsvis fast föraren
Redan dragit av på ”gasen”

Är månne tågen i ”gasen”
Fast på el
Elöverkänsliga kanske
Eller bara en enkel felaktig produkt
Vem fasen vet

Men vi vet att det finns
Runawaytrain
Är det senaste inom SL




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO