Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg utan vingar

flyg

flyg ut över världen
låt våra ord färdas
längs universums motorväg

stanna upp då och då
så människor hinner
läsa och tolka

vi törstar efter
orden med innnehåll
av kärlek och smärta

flyg

flyg ut och
släck törsten





Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 210 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-10-07 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson