Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avant de partir

Un détour
partir d'ici
loin d'ici

Mais ceci fut une pensée
j'y reste
chez lui

Comment faire pour partir ?
J'envisage cela
mais j'y hésite

Avant de partir
faudra-t-il finir
ce qui ne va pas...
----------------------------
En omväg
försvinna hârifràn
làngt härifràn

Men det här var en tanke
jag stannar kvar här
hos honom

Hur gör man för att lämna nàgon?
Jag inriktar mig pà detta
men jag tvekar

Innan man försvinner
blir det att avsluta
det som inte fungerar...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-07 19:31



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
gripande...
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm