Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katharsis

En renande eld,
rasar i min själ
Lågorna når in
i det mörkaste omedvetna

En oerhörd tyngd,
lyfts från sorgtunga axlar
En dörr som aldrig öppnats,
en ängels vingar slår upp

Ett fruset inre
börjar långsamt töa
Okända känslor
redo att kännas




Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 715 gånger
Publicerad 2005-11-26 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan