Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oktober-jaget

(besvärligt.) ett liv inom parantes. en tom kaffekopp. ett mörkt rum. lysande skärm mot mitt anlete. ansiktsdrag utan försäkring. om jag tappar håret, om jag skrynklar ihop. toviga lockar. glasögon utan personlighet. svarta ögon i en vrå på dansgolvet. hulkande på toaletten. hetsätande. nedbitna naglar och ärrig mage. bristningar i vardagen. traskande i höstigt regn med hemgjord halsduk. färgglad figur i en mörk atmosfär. (hoppandes på kryckor.) busshållplats och vanliga skor på en ovanlig människa. sen åker vi vidare in i världen. i rymden finns inga känslor. det finns det inte på jorden heller.




Fri vers av Doktor Vinter
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-07 20:44



Bookmark and Share


  lilla t
egentligen vill jag ju inte applådera, men texten har helt klart fördelar. Jag får bara hoppas att det inte är Din vardag som jag läser om... Texten upplevs som ärlig, rak på sak som en kräftsmäll. hade dock gärna sett någon uppdelning av textmassan ;) Nice!
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Doktor Vinter
Doktor Vinter