Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullkomlig kärlek

Kärleken fyller mig,
och sveper sina varma vingar omkring mig
En fullkomlig, total, komplett kärlek
Genom dens ljuvliga intensitet,
lyfts jag genom tid och rum i oändlighet
En kärlek så orimlig att stå emot
Jag ger efter och följer med mot okända mål
Efter oräkneliga eoner finns bara kärlek
Ren kärlek

Extasen fyller mig,
och svävar som täta moln omkring mig
En oändlig, ljuv, överväldigande extas
Genom dens kraftfulla intensitet,
sveper jag genom tid och rum i oändlighet
En extas så omöjlig att stå emot
Som sedan svinner hän i långsamma, allt svagare vågor
Efter oräkneliga eoner finns bara kärlek
Fullkomlig kärlek





Fri vers av Marina Iren Engan
Läst 734 gånger
Publicerad 2005-11-26 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marina Iren Engan
Marina Iren Engan