Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

349 spyhögar


Ingen samarbetar med SD
Så valen som kommer i riksdagen
Blir inga val
De blir bojkottade dryftningar
Eller BOY-kottade
Eller helt enkel boj-kottade
Med blysänke

En sjunkboj
Skepp o hoj
Riskdagens öppnande
Riksdagens beklämmande stängande
Stänkande av förakt
Spyor
Och uppkastningar av allsköns äckel
349 äckel på samma plats
Där c:a 20 st ska vara äckligare
Än de andra…..
JA enligt de andra i alla fall
Men finns de nån respekt kvar
Efter hur dom beter sej….

Vem kan klandra
Dom som föraktar dessa
Uppkastningsmän-i-skor
Ja eller kvinnor då….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-10-17 04:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO