Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni som sett nåt evanemang på TV fattar....


Dikt enligt tidsandan


Hej
Denna dikt är förmedlad till er från:
VOLTAREN smärtstillning
SOLMULL hästspillning som upparbetats ned mull
RÅKULL det nya spelet från ALGA med särskiljning
ALLDRULL allförsäkring från TryggHansa
TRÄNOPP redskap för kroppsdrillning
Och
Nu bryter vi dikten för lite reklam…..

Se SUMPAN sedan dö
Turistinformation från Sundbyberg
Här finns inga hemlösa tvärtom, de hemlösa bor inte här
Alltså är de inte hemlösa här….

YES diskmedel, ”bara för den goda luktens skull”
Ja och lite mer, snygg förpackning, kulturämne sen 30 år
(och en bra vana för kvinnor, säg bara YES)
(Så blir du inte diskad)

AJAX inte bara ett fotbollslag

BLEKMEDLET ”Bleka”
Gör blondin av vem som helst

SKOKRÄMEN NEGRO
Funkar även på teater för er som inte har svarta




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2010-10-08 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO