Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Staden på ett berg


Ingen kan dölja
Staden på ett berg

Dess siluett
Skuggor
Och färg








Men även dess ljus
Syns
Som en ljusfyr




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-08 06:47



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Jag ser Carcassonne framför mig...
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO