Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt fina land


Vårt land
Vårt fina land
Är politiskt korrumperat
Se bara på Bodström
Och hans fusk
Det är fusk och fuck
Mot oss/er väljare

De hjälper varandra
Oavsett vilka partier
De får sina jobb
Men våra är slut
Sina pensioner
Vi betalar
Ser glada ut
Och låter skatteverket vara så
Förbannat petiga med oss…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 06:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO