Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Icke Nobelt



Idag
Var det en peruansk författare
Som fick Nobelpriset
De missade mej igen
Hur fan kunde de göra det
Igen……




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-07 21:27



Bookmark and Share


  queenia
faaaaaaaaaaaaaaaaaan också.. hur gick det till.. *flinar*
2010-10-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO