Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan skall alltid eka...

Du gillar det inte alls
men jag drar ändå min vals
att Du skulle med orden leka och sjunga
vi två skulle igen få hela världen att gunga
som då när vi var riktigt, riktigt unga...
Men vad jag hör är bara Dina suckar så tunga!

Och Du flyttar bort en bit
men min vals når ändå dit
och jag kommer med en ny envit!

Du skulle med orden teka
för detta skulle Du inte alls tveka
utan Du, som förr med matematiken reka
skulle se att med orden är det roligare att leka...






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-08 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt