Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sakta vi gå mot the end


hör havets brus
genom det stängda fönstret

piskar upp vågor
i mitt inre

av smärta
och ångest

tiden rusar
på en motorväg

stanna
stanna

det går för fort
ångest

var tar livet vägen
mot slutet

men när
vet bara änglarna






Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson