Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släckta lågor

 

de slocknade
ett efter ett
ljusen

ett blåstes ut av föraktet
likgiltighet släckte ett
kalldrag från avund och jantelag
dräpte en flackande låga
besvikelsen åter en

hatet svepte med sig en del
i en isande vindpust
åren tog resten med resignation

jag sitter i mitt mörker
och orkar inte sträcka mig
mer efter eld





Fri vers av Måna N. Berger
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-08 13:13



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mm.. så kan det allt kännas, men som sagt tändes den en gång ska det nog mer till för att ta kål på den!
2010-10-08

  Larz Gustafsson VIP
Ärligt talat tror jag du har den inom dig.
Det är inte alltid man känner den.
Solen kan gå i moln ibland men upphör därmed inte att existera.
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger