Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening



Jag kysser dej
Hinner inte ens innanför dörren
För du öppnar och kastar dej ut
Kanske är det mer att du kysser mej

Jag slår mina armar om dej
Under din tröja kör jag upp mina händer
De söker din mjuka hud
Munnen bara äter din smak

Du känner med handen min hårdhet
Stoppar in handen innanför linningen
”som om den inte skulle va där”
Miltals innan hade min kärlek längtan och lust
Fått den att vakna

Med stånd som en stående ovation
Till dej, till oss, till kärleken
Och du släpper snart ut den
Det kallas blixtlås och är det också
”ska vi inte dra igen dörren”
Viskar jag i hennes öra….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-17 04:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO