Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag säger godmorgon



Jag säger gomorgon
Till henne bredvid
Men hon syns inte

Jag ser inte henne förrän jag blundar
Jag blundar och ser
Känner hennes doft….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-09 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO