Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam


Ensam
Ropade min själ
I min kropp
Ensam
Ensam skalderade den
Men min kropp ville inte höra

Ensam
Var jag mer hel och i gemenskap
Än med dej
Ensam var jag glad och fri
Medans det som kallas tillsammans
Var den stora ensamheten

Ensam
Det är skillnad på ensam
Och ensam
Ensam tillsammans är alltid det värsta
Ensam med sej själv kan man ändå må
Ganska bra och trivsam




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-13 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO