Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång i tiden


En sång i tiden
Nationalsången
Vi älskar den när det spelats hockey
Eller annat

Men man undrar ibland
Är inte kungen less på att höra den




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 112 gånger
Publicerad 2010-10-09 07:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Roligt! ha ha ha!
Detta är väl om något en genomtänkt reflektion.
För, ja fråga'n igår på msn.
Jo det knäns smo utsletna knugakalsånnger
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO