Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken är din kropp



Naken är din kropp
Flaggan är i topp
Ja i alla fall stången
Du granskar min flaggstångsknopp

Innan den försvinner in
I dej
Hårt nästan brutalt
Rider du mej till den
Stora lycksaligheten


Efteråt
Efter den stora ljuvligheten
Ligger vi tillsammans
Och håller om varann
Vill inte släppa….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 188 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-10 00:17



Bookmark and Share


  Rune Thorsell
Man blir alltid glatt överraskad då man finner en erotisk text som inte innehåller vulgära könsglosor. Fint diktat!
2010-10-10

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  bergsdotter
han är borta nu, borta föralltid.
Att något så underbart kan göra så ont att påminnas om.
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO