Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan små ord, inspirera... ;)


En natt med fnask


En natt med fnask
Ute på stan en rond
Peruken på henne är blond
Plötsligt
Stannande upp
Och igen
Vid många stånd

Flickan var ung och söt
Påsatt av en och annan gammal stöt
Förut men
Han skulle inte gifta sej
Med en ”sån”

Men
Stående i ett prång
Naken är hans fjong
Och han kommer
Hon duger till det
Hon ställer sej på knä
Och suger

Sen
Gång på gång
Nästa stopp
Tar han opp
Den
Igen
Med lite hjälp…..

Han tänker på hur lika hon är
Hon som han älskade
Hon som svek
Efter kyssar och kärlek
Och lek
Kanske står även hon nu
I ett annat prång
På samma sätt med en kuk i mun


Är det så kärlek slutar
Eller är det så sviken kärlek slutar
Hon kommer en sista gång den natten
Han går ensam hem
Och hjärtat gråter
En sån stund kanske han henne förlåter
Nån gång om det inte är försent
För att hon gjort nåt som så många andra gjort förut
Låtit sin bultande kåthet komma ut…..
I ett vilt knullande




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 164 gånger
Publicerad 2010-10-09 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO