Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uringningar


Uringningar

Är till för att locka
Och distrahera
Män…..

Den som säger annat ljuger….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger
Publicerad 2010-10-09 20:54



Bookmark and Share


    Ladyblack
kan ju dock vara för att locka kvinnor också
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO