Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kim Jung Ung



Kim Jung Ung
Ska leda Nordkorea framledes

Den förra Kim Jung Ung är för gammal
Och sjuk
Så han heter numer Kim EJ Jung-Ill




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 18:41



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Och är det en återuppstånden trummis som har blivit FN:s generalsekreterare? "Bang" Keith Moon!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO