Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara en röst



Det är tråkigt att vara den som ropar
Speciellt när ingen verkar höra


Men har man uppgiften så ropar man ändå
För rätt vad det är
Så är de nån som hör
Och man vet inte vilken och vad
Som det kan orsaka…..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-10 00:15



Bookmark and Share


  lycksele
fåfäng är min sång
men jag sjunger ändå

(en lätt travesti på Ola Magnell)

och det värsta är min sångröst
om lyssnar på nån av mina texter
hur hörs det då på din ända av tråden:
hyfsat - enbarmligt - eller bara skrapljud?

själv har jag ingen aning;
jag är både blind och döv
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO