Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En*strimma*av*guld

Ett stort vitt brev landade på mitt hallgolv idag
och jag blev så hjärtans glad!

En diktbok "Orden som fann mig"med dedikation till mig!
Oh Kära Du jag tackar Dig av hela mitt hjärta!
Jag bläddrade med glädje igenom boken, som jag
alltid gör när jag får någon för att se innehållet
vad det var, om det höll och jag för den föll.

Dikter många! En dikt för varje dag i en månad!
Nej flera! 41 stycken! Dikter om livet hur det kan
gå och vara! I medgång, i motgång och i drömmen
som tycks vara den genomgående strömmen
självaste livstömmen! Där hoppet ständigt finns med!

Och igenom alla texter går den röda tråden
glädjen att få skriva, att pennan så driva
att det blir något att läsa, som tar
och som ger, ja Du så sker.

Här finns allt med ifrån livets olika skeenden
och de skrivs med allvar och hopp och med
många leenden. Och med en längtan stor
en sån, som i oss alla levande bor, Du,
Kära Du! Jag på Ditt skrivande tror!
Lycka till!

Kram!

Din vän,
Ewa-Britt







Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-08 16:38



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vilken härlig dag att få en diktbok är inte alla förunnat.
Tänk ifall jag vore du ändå...lalalala
2010-10-27

  Michaela Dutius
Underbar dikt om en glädje som är alldeles speciell!
Poesiglädjen!
2010-10-10

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

  En strimma av guld
Tack för dina fina ord. Roligt att den kom till glädje. Det är så roligt när vänner gillar det jag skriver och ser den röda tråden.

Njut nu av mina ord kram M
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt