Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ser allt


Sjömän
Ser allt
Hela världen
Man ser hav
Man ser hav
Man ser hav
Man ser ännu mer hav
Man ser horisonter
Horisonten
Soluppgång
Solnedgång

Man har sett hela världen
Det mesta är hav
Hav tröst
Brusande hav
Stormigt hav
Lugnt hav
Vågor
Som inte frågar
De bara vågar slå in över stäven
Och även spruta ner
De som dristar sej att vara på däck

Dagar i hamnar på cafeèr och horhus
Är lätt räknade
Sen är det åter veckor med hav
Hav tröst




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-13 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO