Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När relationer inte håller


Adjö adios solong



Det var väl så
att ingen av oss ville ge upp
vår frihet.

eller dela vardagen med varandra
så lösningen blev sex vid alla möten
Men jag ville möta din själ

inte bara din penis
så vi sa bara
adjö, adios och solong till varandra.




Fri vers av yta
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 16:59



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Klarspråk!! Bra skrivet.
2010-10-08

  Yrre VIP
Rättframt och väldigt ärligt!
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

yta
yta