Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

anjoyogautancola



dagen hade sirlat sig fram, med anjoandning, en del
ställningar

diverse popcorn, guns and roses
misslyckad målning

nu hände något som inte fick hända, det var lugnt


jag hade vilat upp mig två dagar, städat, till och med, diskat, handlat
missat colan

inte fan går jag ut idag igen, det räckte med igår. colan får vänta till imorgon.
(det är så, att man dricker cocacola på fredagar, endast)


jag gör en yogaövning x två, varje dag. håller handen om samma sida fot, sträcker höftböjaren. den andra handen/armen sträcker jag rakt upp och försöker nå taket (i tanken). sen djupandas jag, det viktigaste. håller balansen på ett ben genom att fokusera på coremusklerna.
sen byter jag och gör likadant med andra sidan.


paus





fan det är ju lördag imorgon














Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-08 17:33



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Bra skrivet o när man är gammal österländsk sensei som jag så gör man bara yoga i tanken...

meditation

Be well,
LPWJ
2010-10-08

    ej medlem längre
vilken härlig dikt I Love It !!!
2010-10-08

  Tillbringaren VIP
Jag känner med dig. Min fredagscola står här på bordet. Tursamt nog. Kul text=)
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP