Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen

Det kommer alltid att finnas en saknad,
något som du lämnade efter dig,
hos mig, hos världen.
För du kommer aldrig tillbaka hit,
till den här världen.
Du är förlorad här,
du är en förlorare.




Fri vers av Marshimlen
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 18:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marshimlen