Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stannar upp.......


Mitt i kampen.....

mitt i kampen

stannar jag upp

tänker efter
reflekterar

Vad ska det tjäna till ?

Vem lyssnar ?

Till kända fraser
slitna slagord
välbekanta kampvisor

det händer ju inget !

de kör ju bara på
de skiter i vad vi tycker !

vi blir aldrig så många
så att vi kan ändra på det !

Eller, blir vi ?
Ja, det KAN vi bli !
Om vi bara,verkligen, VILL !

Eller ...........?


----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-08 19:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Men kan vi, vill vi, törs vi?" (gammal proggdänga).

Jo, en del kan man nog ändra.
Men resten då?
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska