Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent

 

***


Det var när mörkret föll som djupast
över människors öden
och kylan bet som värst i de ensammas själar
som vi åter fick tända ljusen
i en tid av förväntan, hopp och kärlek.


***

 




Fri vers av Anna H
Läst 732 gånger
Publicerad 2005-11-26 22:57



Bookmark and Share


  Smultris
Den är både varm och vemodig på en gång.

Just den biten om de ensamma själarna... den svider... Jag är en av dem nu...

Jisses, jag är patetisk :)

Tycker om din dikt iaf *Ler*
2005-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H