Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på kärleken...

Javisst skall man lita på
den och falla, sen kan man
resten av livet glatt tralla!

Så går det inte för alla
säger Du då...

Men hallå, om Du vill, måste ju Du slå till
och när man inte har facit i hand
måste det väl vara guld att pröva
gick det fel, bara att svara nyfikna sen då:
-Får man inte lov att öva...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-10-08 20:43



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så san så sant du kloka kvinna
för den som kärleken vinna
måste våga att slå till
så får man se om det blir som man vill
2010-10-10

  Havsbris

# (")~(")_,--""-./)
.# ; , , `; .,_ -`.)_
# ( ♥ _, ),__#) __#)
♥.-****************-
2010-10-10

    ej medlem längre
Man måste våga för att vinna!!!

Men också lära sig skilja agnarna från vetet ...

/Ann
2010-10-09

  En strimma av guld
Nyfikenheten öppnar hjärtat.
2010-10-09

  lodjuret/seglare VIP
den som har svårt att bli kär
går kanske genom livet mer tvär
än den som förälskar sig ofta
samt få rosor vilka dofta
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt