Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Are You Alive? ;

rage,
It's so hard for some to handle
sadness,
A thing which may destroy us
love,
It contains a healing power
forgiveness,
Some sort of glue
trust,
Some sort of invisible connection
desolation,
A devastating thing


"raseri,
Det är så svårt för vissa att hantera
Sorg,
En sak som kan förstöra oss
kärlek,
Den innehåller en läkande kraft
förlåtelse,
Någon form av lim
förtroende,
Någon form av osynliga samband
ödslighet,
En förödande sak"




Fri vers av FallenAngel xo
Läst 291 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-08 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FallenAngel xo
FallenAngel xo