Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somnar nog snart



hopplösheten
rastlösheten

tankarna vill inte
snurrar runt

som en djädra berg och dalbana
upp och ner, upp och ner

ensam i natten
med mina demoner

tittar i taket
vit

tanken är mörk
oron tar över

inga piller hjälper
denna gången heller




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 314 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-08 20:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Ett tips : be en liten bön :)
2010-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson