Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt försvinner med vinden...

I den fina årstiden med dom starka färgerna av rött och gult så står jag och håller i ett rött löv. När vinden rör sig så gör lövet det också men det är inte så starkt att den blåser iväg. Jag ser andra löv i fina färger men inte som mitt glida med den mjuka vinden mot horisonten. En stark vindpust kommer och mitt röda löv följer med dom andra mot den tomma åkern. Jag han inte reagera när det försvan ur min hand, jag bara såg på när den fladra och vände på sig i vindens vågiga rörelse...

Men i verkligheten så var det du som försvan ur min hand....




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-08 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts