Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Vill du vara min värme
håll om mig
tills jag blir varm igen

vill du
skratta,gråta
med mig

vill du se mig i ögonen
ser du då min kärlek till dig
ser du mitt leende
som säger " jag älskar dig "




Fri vers av Sabina "ops"
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-09 02:14



Bookmark and Share


  tess_
väldigt fint skrivet :)
2010-10-09

  Anna*
Vackert skrivet!
2010-10-09

  lycksele
jag är en ensam man
och har varit länge
så länge att jag vet jag överlever på egen hand

men det är nåt mera än överleva
jag vill med mitt liv

så jag vill absolut vara din värme
om jag får

och om det kunde bli som i din dikt
att vi två möts
och jag är inte rädd att gråta heller
så jag kunde få gråta ut i din famn

Sabina
jag känner dej så lite än
men vad jag sett det är
att du längtar
mycket

nästan ingenting är omöjligt
utom det vi tror är omöjligt

nästan ingenting är olagligt
utom de oskrivna begränsningar vi sätter

ingenting är fel
som sker i vänskapens namn
och utan vänlighet
kan ingen kärlek gro

vi sätter eller inte sätter ett frö
endast om vi sätter ett kärleksfrö
med vett och vilja
och ger vatten och näring
kan kärlek växa och bli stark

från vår början
finns ingen kärlek alls
bara hopp och tro

det är min fasta övertygelse
att kärlek är något vi bestämmer över
beslutar oss för - eller inte
ellr till och med förkväver och dödar
ibland

jag är ful, 59 år, utan barn
bor ensam i en etta i Lycksele
men ganska klok och snäll

de flesta som ser mig
skulle säga han är inte mycket att ha
och de e klart - då blir det ju så också för dom
Ibland får man skylla sej själv!

för du Sabina har åtminstone sett en glimt
ur mina två leende ögon

och tänk på det här:
"Vad hjärtat är fullt av
det talar munnen"

det gäller skrivet också
------

Vi gör så här.
Vi fortsätter kolla in varann.
Läs alla mina texter.
De säger om vad som legat mig varmt om hjärtat och även just nu.
Så läser jag dina texter.
Och luskar ut hur du är och vad du behöver i ditt liv.
Känn ingen press.
Vi tar det som det kommer.
En dag i taget.
Och hoppas.

Nästan ingenting är Omöjligt
så länge vi inte börjar tro
att det är Omöjliigt

/din lycksele
2010-10-09

  Johan Bergstjärna VIP
helt enkelt härligt
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Sabina
Sabina "ops"

Mina favoriter
Tårarna