Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUICIDE

Tight noose, pills and booze or a jump from far above...
whatever makes the pain go away.

I line it up on a row, contemplating, rating.
Can I choose...

pills and booze or noose from far above,
will I once again, see the snow or
hear the spring bird sing,
oh tell me if I will?




Fri vers av BitterSweet
Läst 565 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-09 11:55



Bookmark and Share


  BitterSweet
Åhååå... men tack då... roligt att nån läste och hängde med!

Jodå... jag är emellanåt självmordsbenägen... livet är hårt.

Dock dricker jag ingenting alls, jag är mer eller mindre absolutist... ser bara alkoholen som en dövande broder i den stund jag bestämmer mig för att "försvinna"...
2013-10-31

  lycksele
Alllvarligt sötnos (sweet, bittersweet).

Inte har du väl tappat lusten att leva. Det vore ju för hemskt. Drick något mindre. Jag själv hade en allvarlig spritperiod för några år sedan. Det gick så långt att jag fick ont i magen och tog mej till akuten. Begynnande Magsår. Whiskyn hade helt enkelt börjat bränna sönder magen.
- Då la jag av på en gång. Nu mår jag bättre.

Nu är det så att alkohol, ett bedövningsmedel, är bara medicinen vi använder ibland. För att slippa känna smärta.
Så du ska försöka ta reda vad som är roten till din smärta.
Att du inte känner du vill leva.
Att livet är meninglöst.
Det där vet bara du. Ingen doktor lär hjälpa.

"Själv är bäste Dräng"
och det här är lite enkel hjälp till
SJÄLVHJÄLP.

Och det jag säger till dej nu ska du verkligen tro på (jag är mannen som gör vad som faller honom in)
- om du inte kan ta hand om dig själv
- då ska jag fan sätta mig på tåget
- och komma hem till dej, sötnos

Så du ser, det är bäst du passar dej jävligt noga. För annars kan nåt hemskt hända.
:D

- puss & kram
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet