Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höst


När jag tittar ut genom fönstret
så ser jag solen som strålar
genom trädens grenar
och lämnar efter sig
färger som rött,
grönt, gult,brunt,
det ger mig skön
insperation

uppleva livet på ett
positivt sätt, jag får nya krafter
när jag tar åt mig ljuset i från solen,
dess färger som dom ger med sig
förstärker den känslan som jag känner
när jag tittar ut genom fönstret.




Fri vers av Janne
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-09 12:35



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Fint om denna färgrika tid vi är inne i just nu...
2010-10-15

  mare VIP
Förstår dig...fina tankar..
2010-10-10

  Anna*
Det är härligt med alla höstens färger och den klara kyligare luften. Har varit ut i skogen och plockat trattisar :-) Underbart!
2010-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Janne
Janne